Behandelingen


 

Coaching, Verzorging en duurzaam inzetbaarheid voor medewerkers bij bedrijven.

Coaching, Verzorging en duurzameinzetbaarheid voor uw medewerkers.

 

Business Health Treatment verzorgt fysieke triggerpoints-behandelingen en biedt daarnaast ook coaching en advies voor een correcte houding, beweging, voeding en sporten. Het zijn individuele, op maat gemaakte behandelingen voor medewerkers op hun werkplek.

Het uiteindelijk doel is het verhogen van een duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Medewerkers in vorm te krijgen en houden, zodat ze zich blij, gelukkig en lekker in hun vel voelen, wat een positief effect heeft op hun capaciteiten, productiviteit, motivatie, fitheid, concentratievermogen en met als gevolg, een lager ziekteverzuim.

Kortom: het creëren van een goede balans tussen lichaam en geest.

De behandelingen verhogen de bloedtoevoer in de spieren waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden met als gevolg een verminderde spierspanning en daardoor vermindering en zelfs voorkoming van klachten.

De behandelingen zijn individueel en duren slechts 20 minuten per medewerker. Medewerkers kunnen zich aanmelden door middel van een inschrijflijst.

Eén behandeling per maand is al zeer effectief!

De behandeling werkt zowel ontspannend als activerend en wordt door de kleding heen gegeven.

 

De behandeling werkt zowel ontspannend als activerend. Deze wordt door de kleding heen gegeven.

Duurt circa 20 minuten.

 

Download:

informatie over:

 fysieke triggerpoints behandelingen  (pdf)


inschrijflijst  (pdf)


 stretch oefening brochure  (pdf)

Voor medewerkers op kantoor en om ons service compleet te maken.


_____________________________________________________________

Aangepast en diverse massagetechnieken aan huis

Ayurvedische massage

shiatsu_slider_01
Ayurvedische massage wordt gedaan d.m.v. warme geneeskrachtige oliën. De oliën zijn in samenstelling ten opzichte van vroeger onveranderd en bevatten vele geneeskrachtige kruiden. De plantaardige oliën vormen een extra energiebron voor de huid. Deze massage is zeer gezond en heel ontspannend voor het lichaam.

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig gezondheidssysteem.  Het is een holistisch systeem dat afkomstig is uit India . Ayurveda betekent: kennis (veda) van het leven (ayus).

Tri Dosha spelen een belangrijke rol in de Ayurveda. De drie dosha’s zijn :  Vata, Pitta en Kapha, die zijn opgebouwd uit  De vijf elementen :  hout, metaal, vuur, water en aarde. Alles (mensen, seizoenen, leeftijden) kan beschreven worden in termen van deze drie dynamische krachten. Vata staat voor verandering, Pitta voor stofwisseling en Kapha staat voor structuur.

 

_____________________________________________________________

 

 

 

 

Sportmassage

Paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.

 

Duurt circa 50 minuten.

 

_____________________________________________________________

Voetreflex massage

Van oorsprong Chinese massage van de voet, gebaseerd op het principe dat de voetzool in contact staat met de rest van het lichaam via energiebanen. De in tien zones ingedeelde voetzolen worden gemasseerd en roepen een reflex op in een daaraan gekoppeld orgaan of klieren.

 

Duurt circa 50 minuten.

 

 

 

_____________________________________________________________

Shiatsu massage

Van oorsprong Chinees maar doorontwikkeld in Japan, deze traditionele geneeswijze en massage richt zich op de energiebanen in het lichaam (meridianen). Met de vingers en duimen (en soms met handpalmen, ellebogen, of voeten) wordt druk uitgeoefend (met lichaamsgewicht) op dezelfde energiepunten als in de acupunctuur.

Duurt circa 75 minuten.

 

 

 

_____________________________________________________________

Ontspanningsmassage 

Dat is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich meebrengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.
Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel.

De massagetechniek wordt geïntegreerd met intuïtie en werkt afgestemd op de energie van de gemasseerde.

Duurt circa 50 minuten.

 

_____________________________________________________________

 

Neem nu contact op »

eytan@businesshealthtreatment.nl

06-10153395