Behandelingen


BUSINESS HEALTH TREATMENT

Coaching en begeleiding van medewerkers met focus op duurzame inzetbaarheid.

Business Health Treatment heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van coaching en verzorging van medewerkers bij bedrijven. Want een vitale en tevreden medewerker die goed in zijn vel zit, is van onschatbare waarde voor bedrijven.

Recente ontwikkelingen in de arbeidsmarkt bevestigen dit steeds meer. Daarom komt Business Health Treatment met een vernieuwd concept dat hier nog meer op aansluit.

Business Health Treatment verzorgt fysieke triggerpoints-behandelingen, coaching en begeleiding op het gebied van een correcte (werk)houding, beweging, sporten en voeding. Het is een op maat gemaakte behandeling die geheel gericht is op het individu in zijn of haar (werk)omgeving. Thema’s als vitaliteit en het reduceren van (werk)stress staan hierbij centraal.
Het gaat om een duurzame, gezonde leefstijl van het individu zowel binnen als buiten het bedrijf met als motto:

“YOUR HEALTHY EMPLOYEES KEEP YOUR BUSINESS HEALTHY”

Ons doel is om medewerkers in vorm te krijgen en te houden zodat ze zich fitter en gelukkiger voelen, wat een positief effect heeft op hun capaciteit, productiviteit, motivatie, vitaliteit en cognitieve vermogen met uiteindelijk een lager ziekteverzuim als resultaat.

Kortom: het creëren van een goede balans tussen lichaam en concentratievermogen.

De behandelingen die wij bieden stimuleren de triggerzonen op de rug, nek, schouders en armen. Deze worden door de kleding heen gegeven en verhogen de bloedtoevoer in de spieren, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden met als gevolg een verminderde spierspanning en zelfs voorkoming van klachten:
– Het werkt zowel ontspannend als activerend.
– De behandelingen zijn individueel en op maat gemaakt en duren in totaal slechts
20 minuten per medewerker.
Medewerkers kunnen zich aanmelden door middel van een inschrijflijst.
De behandelingen kunnen eenmalig worden ingepland maar zijn uiteraard meer effectief als ze op structurele basis worden gegeven. De frequentie hiervan kan in onderling overleg nader worden bekeken.

Neem gerust telefonisch contact op:

00 31 6 101 533 95

Eytan Chazan
Eigenaar Business Health Treatment


inschrijflijst  (pdf)  Deze PDF is om uit te printen


 stretch oefening brochure  (pdf)

DEZE brochure is voor medewerkers op kantoor.


Aangepast en diverse massagetechnieken aan huis

Ayurvedische massage

shiatsu_slider_01
Ayurvedische massage wordt gedaan d.m.v. warme geneeskrachtige oliën. De oliën zijn in samenstelling ten opzichte van vroeger onveranderd en bevatten vele geneeskrachtige kruiden. De plantaardige oliën vormen een extra energiebron voor de huid. Deze massage is zeer gezond en heel ontspannend voor het lichaam.

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig gezondheidssysteem.  Het is een holistisch systeem dat afkomstig is uit India . Ayurveda betekent: kennis (veda) van het leven (ayus).

Tri Dosha spelen een belangrijke rol in de Ayurveda. De drie dosha’s zijn :  Vata, Pitta en Kapha, die zijn opgebouwd uit  De vijf elementen :  hout, metaal, vuur, water en aarde. Alles (mensen, seizoenen, leeftijden) kan beschreven worden in termen van deze drie dynamische krachten. Vata staat voor verandering, Pitta voor stofwisseling en Kapha staat voor structuur.

 

_____________________________________________________________

 

 

 

 

Sportmassage

Paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.

 

Duurt circa 50 minuten.

 

_____________________________________________________________

Voetreflex massage

Van oorsprong Chinese massage van de voet, gebaseerd op het principe dat de voetzool in contact staat met de rest van het lichaam via energiebanen. De in tien zones ingedeelde voetzolen worden gemasseerd en roepen een reflex op in een daaraan gekoppeld orgaan of klieren.

 

Duurt circa 50 minuten.

 

 

 

_____________________________________________________________

Shiatsu massage

Van oorsprong Chinees maar doorontwikkeld in Japan, deze traditionele geneeswijze en massage richt zich op de energiebanen in het lichaam (meridianen). Met de vingers en duimen (en soms met handpalmen, ellebogen, of voeten) wordt druk uitgeoefend (met lichaamsgewicht) op dezelfde energiepunten als in de acupunctuur.

Duurt circa 75 minuten.

 

 

 

_____________________________________________________________

Ontspanningsmassage 

Dat is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich meebrengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.
Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel.

De massagetechniek wordt geïntegreerd met intuïtie en werkt afgestemd op de energie van de gemasseerde.

Duurt circa 50 minuten.

 

_____________________________________________________________

 

Neem nu contact op »

eytan@businesshealthtreatment.nl

06-10153395